TOURISM MARKETING

POCKET GUIDES

pocket-guides

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους έντυπους τουριστικούς οδηγούς μας οι οποίοι αποτελούν ξεχωριστούς και πολυτελής οδηγούς τσέπης που θα σας ξεναγήσουν στο νησί της Κρήτης, της Μυκόνου και της Σαντορίνης καθώς και επιπρόσθετους οδηγούς για την Γαστρονομία, τα Εμπορικά καταστήματα και τη Διασκέδαση που θα γευτείτε σε αυτά τα δύο νησιά. Οι έντυποι οδηγοί προσφέρουν προσεχτικά επιλεγμένες πληροφορίες για τους επισκέπτες που επιθυμούν να λάβουν ποιοτικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια των διακοπών τους και επικεντρώνονται σε ουσιαστικές πληροφορίες σχετικά με τον προορισμό, τα hot spots, τα καλύτερα εστιατόρια και επιλογές για τη διασκέδασή τους, τις μοναδικές παραλίες, τα πολιτιστικά δρώμενα μα και τις δραστηριότητες και εμπειρίες για να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο τις διακοπές τους.

WELCOME KITS

welcome kits

«Η πρώτη εντύπωση μπορεί να κάνει θαύματα». J.K. Rowling.
Τι προσφέρετε στους πελάτες σας μόλις φτάνουν στο ξενοδοχείο; Εμπλουτίστε τον ρόλο του υπαλλήλου σας στην είσοδο / στην εξυπηρέτηση πελατών – στην υποδοχή προσφέροντας ένα κομψό δώρο καλωσορίσματος! Δημιουργούμε σετ δώρου καλωσορίσματος (welcome kits) σχεδιασμένα να ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών σας για πληροφόρηση και ειδικά διαμορφωμένα βάσει του προφίλ του ξενοδοχείου σας. Οι τουριστικοί οδηγοί που περιλαμβάνουν μια πλήρη παρουσίαση του ξενοδοχείου σας, των ανέσεων και των υπηρεσιών που προσφέρετε, χάρτες, καρτ ποστάλ, και οποιοδήποτε άλλο υλικό μπορεί να επιθυμείτε να συμπεριλάβετε, θα είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τους επισκέπτες σας και ένα πολύτιμο εργαλείο κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

INFO STANDS

info-stands

Για την προώθηση των έντυπων τουριστικών οδηγών μας, δημιουργήσαμε επιτυχώς πλούσια δικτύωση σε Info Stands η οποία συνεχίζει να εμπλουτίζεται ακατάπαυστα και χωρίζεται σε δύο διακριτές και σημαντικές κατηγορίες.
- Τοποθέτηση των Info Stands στους χώρους υποδοχής πολυτελών ξενοδοχείων σε Κρήτη και Σαντορίνη, τα οποία έχουν σκοπό να καθοδηγήσουν τους διαμένοντες του ξενοδοχείου στο να εξερευνήσουν τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα του προορισμού καθώς και σημαντικές πληροφορίες για το που θα δειπνήσουν, που θα διασκεδάσουν και που θα κάνουν τις αγορές τους. - Τοποθέτηση των Info Stands μέσα σε επιλεγμένα εστιατόρια και εμπορικά καταστήματα που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε Κρήτη και Σαντορίνη και τα οποία αποσκοπούν στην ενημέρωση των τουριστών για την ανακάλυψη των μυστικών γαστρονομίας του τόπου αλλά και τα καλύτερα καταστήματα για να κάνουν τις ποιοτικότερες αγορές τους αντίστοιχα.

MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

mobile applications

BEST OF CRETE ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Καθώς επιθυμούσαμε να συμβαδίζουμε με τις ανάγκες των πελατών, στον απαιτητικό τομέα του τουρισμού, καταφέραμε να λανσάρουμε έναν συνοπτικό τουριστικό οδηγό για την Κρήτη, που αποτέλεσε το πρώτο βήμα για να διεισδύσει το Olympian Pantheon στον τομέα των εφαρμογών σε κινητά. Και τι βήμα ήταν αυτό! Είμαστε περήφανοι που η εφαρμογή μας «Τα Καλύτερα της Κρήτης» παρουσιάζεται πρώτη στη λίστα των (περισσότερων από) 150 αποτελεσμάτων που εμφανίζονται όταν κάποιος κάνει αναζήτηση στο AppStore χρησιμοποιώντας τη λέξη «Κρήτη». Η εφαρμογή μας «Τα Καλύτερα της Κρήτης» για κινητά είναι φιλική προς τον χρήστη, διαδραστική, κάνοντας χρήση του Παγκόσμιου Συστήματος Στιγματοθέτησης (GPS) για τον εντοπισμό της γεωγραφικής θέσης του χρήστη και είναι διαθέσιμη και για λογισμικό iOS της Apple και για συσκευές Android. Ανακαλύψτε πού θέλετε να μείνετε, να φάτε, να ψωνίσετε και να διασκεδάσετε στην Κρήτη, και βέβαια τι να δείτε μέσα από την εφαρμογή μας για κινητά που έχει λάβει κορυφαία αξιολόγηση.


olympian pantheon app store google play
mobile applications

BEST OF SANTORINI APPLICATION

Χτίζοντας πάνω στην επιτυχία που έχει αποφέρει η εμπειρία μας με την εφαρμογή για την Κρήτη, πηγαίνουμε ένα βήμα πιο πέρα για να εγκαινιάσουμε τη νέα μας εφαρμογή «Τα Καλύτερα της Σαντορίνης». Αλλά τίποτα δεν είναι το ίδιο. Με ένα ανανεωμένο περιβάλλον που συμβαδίζει απόλυτα με το μοναδικό σκηνικό της Σαντορίνης, συνεργαζόμαστε με μερικούς από τους καλύτερους φωτογράφους του νησιού ώστε να παρουσιάσουμε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Σαντορίνη. Εκτός από τις ψηφιακές μας εκστρατείες που έχουν σκοπό να ενισχύσουν την ενημέρωση του κοινού, η εφαρμογή μας προτείνεται από μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού, αυξάνοντας ακόμα περισσότερα τα ποσοστά μεταφόρτωσης της εφαρμογής, σε ένα ανώτερο και επιλεκτικό κοινό.


olympian pantheon app store

NATIVE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

native applications

REDEFINING TOURISM MARKETING

Είναι δυνατόν να σας ανήκει μια εφαρμογή κινητού, σχεδιασμένη να καλύπτει τις ανάγκες σας, χωρίς να χρειάζεται να αναλάβετε τα έξοδα, να καταβάλετε την προσπάθεια και να αναλώσετε τον χρόνο που χρειάζεται για την ανάπτυξη της εφαρμογής και τη συντήρηση; Κι όμως είναι δυνατόν. Συνδυάζοντας τεχνολογίες που βασίζονται στη συνδρομή και ένα προσωποποιημένο περιβάλλον μπορείτε να «ζωντανέψετε» το ξενοδοχείο σας μέσα από διαδραστικές γκαλερί φωτογραφιών, πληροφορίες για τα δωμάτιά σας, τις ανέσεις και όλες τις υπηρεσίες που παρέχετε. Αφήστε τους πελάτες σας να κάνουν χρήση του ενσωματωμένου τουριστικού οδηγού της εφαρμογής ώστε να χαρούν τις ομορφιές της περιοχής. Χρησιμοποιήστε άμεσες ειδοποιήσεις (με τεχνολογία push) για την μεταβίβαση μηνυμάτων στους χρήστες της εφαρμογής σας ή απλά για να τους ευχηθείτε καλές γιορτές! Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες για τις λύσεις που προσφέρουμε με τη γηγενή μας εφαρμογή και μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΙΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Η OLYMPIAN PANTHEON ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΈΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Πολυσέλιδος οδηγός σε ειδικά διαμορφωμένο stand
  • Έξυπνο μέγεθος “Pocket Guides” (9 x 14 cm με format μικρού βιβλίου).
    O επισκέπτης θα τo κρατήσει και θα τo διαβάσει αρκετές φορές.
  • Περιεχόμενο που προβάλλει: Ξενοδοχεία, Φύση, Παραλίες, Αξιοθέατα, Πολιτισμό,
    Μουσεία και την Ιστορία των Χανίων.
  • Απευθείας διανομή κ ενημέρωση απο τις εκπροσώπους της Οlympian Pantheon
EXHIBITIONS

EXHIBITIONS